Виена - Столицата на валса! Автобусна екскурзия, 2 Нощувки със Закуски, Посещение на забележителностите и Екскурзовод, само за 225 лева. Дата: 01.03.2019

  • :
  • :
 • Добри сделки: 0

През Март във Виена, Австрия! Автобусна екскурзия, 2 Нощувки + Закуски + Възможност за посещение на двореца Шонбрун, двореца Белведере и Виенската гора!

Описание на офертата:

 Виена - Столицата на валса!
(Автобусна екскурзия)


Австрия е страна на изумителния контраст между извисяващите се Алпи и зелената покривка на Дунавската равнина. Тази европейска красота е известна, колкото със своите исторически сгради и впечатляващи музеи и галерии, толкова и със ски съоръженията си от световна класа и спиращите дъха планински пейзажи.
В богатата културна история на страната изпъкват имената на гениалните композитори Моцарт и Шуберт, както и на великия ум- психологът Зигмунд Фройд.
Столицата Виена, например, е пъпът на музикалния живот в страната, окичена с прелестни сгради; музиката, изкуството и архитектурата достигат върха на Барока в Залцбург, родното място на Моцарт; снежните върхове на Инсбрук ограждат очарователни исторически сгради...


2 Нощувки + 2 Закуски + Автобусен Транспорт + Разглеждане на всички Забележителности + Водач от агенцията!

 

Дата: 01.03.2019 - 04.03.2019

Цена: 225 лева (на човек)Програма:

 

Ден 1
Отпътуване от София от Автогара "Сердика" (бивш "Трафик Маркет") в 20.00 ч. по маршрут София-Белград–Будапеща-Виена. Нощен преход.


Ден 2
Пристигане във Виена. Свободно време за разходки във Виена до 19:00ч. или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Пешеходна разходка в центъра на Виена - площад "Мария Терезия"; дворецът "Хофбург", където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улица "Колмаркт", площад "Грабен" - сърцето на Стария град; бароковата църква "Св. Петър", готическата катедрала "Св. Стефан" - един от символите на Виена и най- значителната готическа сграда, съхраняваща несметни богатства и оживената улица "Кернтнерщрасе".
Екскурзия по желание: Разглеждане на двореца "Шонбрун" - лятната резиденция на Хабсбургите с местен екскурзовод. Следобед свободно време във Виена - необходимо е ползване на градски транспорт или туристическа програма по желание: полудневна екскурзия с местен екскурзовод (минимум 3 ½ ч.) до красивата южна част на Виенската гора , минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството „Светият кръст“ , където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден - основан от римляните, градът е известен с термалните си извори. Отпътуване за хотел 2*/3*, разположен в околията на Виена. Настаняване в хотел. Нощувка.
 

Ден 3
Свободно време за разходки или екскурзия по желание. 
Екскурзия по желание (при минимум 20 души)Панорамна обиколка с екскурзовод (минимум 3 ч.): Дворецът "Белведере"; Виенската опера; представителният булевард "Рингщрасе"; Дворецът "Хофбург"; Парламентът; Кметството; Къщата на Хундертвасер; най-старият в Европа увеселителен парк "Пратер". Пешеходна разходка в центъра на града: площад "Мария Терезия"; Музеят за история на изкуството и Природонаучният музей; Дворецът "Хофбург"; площад "Грабен" и Статуята на чумата от 17 в.; катедралата "Свети Стефан" и оживената улица "Кернтнерщрасе". Свободно време за самостоятелна разходка или екскурзия по желание.
Eкскурзия по желание (при минимум 20 души): 13:00ч- 17:00ч. Полудневна екскурзия до красивата южна част на Виенската гора, минавайки през романтичната долина Хеленентал, с посещение на абатството „Светият кръст“ , където се пазят мощите на последния владетел от династията Бабенберг; разходка в Баден - основан от римляните, градът е известен с термалните си извори. 
Eкскурзия по желание: 
Автобусна нощна обиколка на Виена "Светлините на Виена". Нощувка.


Ден 4
 Свободно време във Виена за индивидуално посещение на Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес, Къщата на Пеперудите в двореца "Хофбург", Музея за история на изкуството, Природонаучния музей или Императорската съкровищница, както и разходка по търговската улица „Марияхилферщрасе”. Отпътуване за България в 15:00 ч. Нощен преход.

Ден 5  
Ранно сутрешно пристигане в София.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 01.03.2019

 Ваучерът важи за следната дата на екскурзията:
01.03.2019
- 04.03.2019

2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера е задължително да се обадите на туристическа агенция „Караджъ Турс“ ООД в рамките на 2 работни дни, телефон: 0700 10 403
5. Ваучерът важи за: "Виена - Столицата на валса! Автобусна екскурзия, 2 Нощувки със Закуски, Посещение на забележителностите и Водач от агенцията, само за 225 лева на човек. Дата: 01.03.2019"

 

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • Транспорт с лицензиран туристически автобус;
 • 2 нощувки със закуски в хотел 2*/3* във Виена периферно разположен;
 • Водач представител по време на пътуването;

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:  

 • Разходи от личен характер;
 • Градски, пътни, магистрални и гранични такси по целия маршрут - 30 евро / 58.68 лева  на човек / доплащане при резервация и сключване на договор;
 • Градска такса (city tax) за 2*/ 3* хотел 1.50 евро на човек на ден ( 3 евро за целия престой) по маршрута;
 • Медицинска застраховка за всички възрасти с покритие 10 000 евро с Асистанс ID: 14125;
 • Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод;
 • Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод;
 • Автобусна нощна обиколка на Виена "Светлините на Виена";
 • Посещение на двореца “Шонбрун”;
 • Входни такси за Императорската съкровищница (12 EUR), Музея за история на изкуството (14 EUR), Природонаучния музей (10 EUR), Музея на музикалните инструменти, рицарското въоръжение и античния град Ефес (12 EUR);
 • Входна такса за абатството „Светият кръст“ (7,50 EUR);
 • Градски транспорт: 2,00 EUR (еднопосочен билет), 6,80 EUR (карта за 24 часа);
 • Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание и градски транспорт.

 

 • Задължително се доплащат екскурзоводско обслужване, пътни, магистрални и гранични такси
 • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. 
 • Програмата се осъществява при минимум записани 45 души. Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта, ако туристите не са 45.
 • Туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор,  представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
За фирмата

„Караджъ Турс”  е oснована през 1998 г. в Истанбул и е член на TURSAB, БАТА, АБТТА, IATA. През 2004 г. „Караджъ Турс” разширява своята офисна мрежа в Турция, България, Македония и Хърватска. Днес фирмата работи с над  1500 агенции, които предлагат продуктите й. Фирмата планира в най – близко бъдеще да развие своята  офисна мрежа  в страни като Гърция, Сърбия, Румъния  и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари! Над 100 партньора, над 1500 турагента и туроператора от целия Балкански полуостров и Европа ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 100 000 души от ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!