Обиколна екскурзия: Барселона - Монако - Ница - Милано - Генуа

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

ОБИКОЛНА ЕКСКУРЗИЯ - БАРСЕЛОНА 11 дни (Монако, Кан, Сан Ремо, Генуа, Милано, Жирона, Верона, Венеция, Загреб, Любляна)

Описание на офертата:

ПОДАРЕТЕ СИ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА 11-ДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО БАРСЕЛОНА!

С ПОСЕЩЕНИЕ НА Монако, Кан, Сан Ремо, Генуа, Милано, Жирона,Верона, Венеция, Загреб, Любляна

Възможен трансфер: в двете посоки от Бургас - 60 лева; Сливен – 50 лева; Стара Загора – 45 лева; от Пловдив – 30 лева, от Пазарджик - 25 лева - при минимум 16 човека

ДАТА: 31.08-10.09


 Програма:

1 ден- София

Отпътуване от София - 21.30ч. (пл. Руски паметник - кръговото от страната на пощата), Автобусна панорама на Белград с фото пауза най-големият православен храм в Сърбия, катедрала Свети Сава на Сръбската православна църква. Намира се в източната част на Светосавския площад в Белград.

2 ден  – Венеция

Сутринта кратка панорамно-пешеходна обиколка на центъра на Загреб - катедралата, Градец, църквата "Св. Марко", Парламента, Кметството. Продължаваме за Слoвения - пешеходна обиколка на словенската столица Любляна.Настаняване в хотел района на Венеция/Верона. Нощувка.

3 ден – Милано

 Закуска. Отпътуване за Милано – столицата на област Ломбардия. Пешеходна разходка в централната част на града – Двореца Сфорца, Миланската "Ла Скала", галерията "Виктор Емануил ІІ", Катедралата и др. Настаняване в хотел на Лигурската Ривиера. Нощувка.

4 ден – Монако

 Закуска. Отпътуване за Франция. Посещение на Княжество Монако. Разглеждаме квартала Монте Карло с Казиното, Операта и "фибата" на Формула 1. при възможност 12 ч. присъстваме на смяната на караула пред Двореца на династията Грималди и на принц Алберт. Следват къщите на принцесите на Монако, Ботаническата градина, Океанографския музей, Катедралата с гробовете на Грейс Кели и Рение. Късна вечеря и нощувка в курорта Коста Брава до Барселона.

5 ден – Барселона-Монсерат

 Закуска. Свободно време или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание:
 Еднодневен тур Монтсеррат + Барселона.  Отпътуване за Монтсеррат – манастира Монтсеррат „Назъбената планина” с статуята на Черната Дева, която изпълнява желания, най-святото място в Каталуния. От върха се разкрива невероятна гледка. Продължаваме към Барселона за посещение на парка Гюел и по възможност фото пауза на катедралата "Светото семейство". Връщане в курорта. Вечеря. Нощувка.

6 ден – Жирона и Фигерес

 Закуска.Или по желание Еднодневна Екскурзия до Жирона и Фигерес. Панорамна обиколка на Барселона, включваща катедралата "Светото семейство", Гран Виа, къщите на Гауди,  пешеходна разходка по известната улица "Ла Рамблас", площад "Каталуния",Готичешкия квартал с Катедралата и музея на Дали. Свободно време в сърцето на Барселона.Вечеря. Нощувка.

 7 ден - Барселона

 След закуска продължава програмата в района на Барселона - стадиона Ноу Камп, Националния дворец, хълма Монджуик с “Олимпийския пръстен”, старото пристанище с паметника на Колумб, Океанографския музей, Готическия квартал с Катедралата и музея на Дали, площад Реал и др. Свободно време. Вечерта, след невероятния спектакъл на фонтаните - отпътуване за Франция.

 8 ден – Кан-Ница

Пешеходна разходка на Кан, прочутия крайбрежен булевард "Кроазет" с Двореца на Международния филмов фестивал, Алеята на славата и лукзозния хотел Карлтон. Панорамна пешеходка на Ница (крайбрежния Булевард “Променад де-з-англе”, стария град). Отпътуване за  Италия -  Настаняване в хотел на Лигурската ривиера. Нощувка.

 9 ден – Генуа

Закуска. 8.00 ч. -  Отпътуване за Генуа - градът на Христофор Колумб. Пешеходна обиколка – пристанището, Океанографския музей, църквата "Сан Матео", Катедралата, къщата на Христофор Колумб, площад Ферари - сърцето на града със сградите на Борсата, Пощата и Операта.Около 18ч. Пешеходна разходка за Верона (къщите на Ромео и Жулиета, Площад Бра, Арена ди Верона, часовниковниковата кула.площад Ербе) Настаняване в хотел в района на Венеция. Нощувка.

 10 ден –Венеция

 Закуска. 8.30 ч. - отпътуване от Пунта Сабионе с корабче (не е включено в пакетната цена - 25 евро) до Венеция. Пешеходна обиколка - Моста на въздишките, Двореца на Дожите, площада и базиликата Сан Марко, моста Риалто с атрактивния пазар и др.  Свободно време. Отпътуване за България. Aвтобусна панорамна разходка на Белград с фото пауза пред най големият православен храм в Сърбия "Св Сава" По пътя кратка панорамно-пешеходна обиколка на Триест. Отпътуване за България.

11 ден - Пристигане в София по обяд.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 28.08.2018 г.
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. След закупуване на ваучера, е задължително да се обадите на телефон: 0886 88 32 82 и сключите договор с туристическа агенция „Мивеки Травъл“ в рамките на 3 работни дни. 
5. Ваучерът важи за: Обиколна Екскурзия Барселона 11 дни

Цената включва: 
 - транспорт с автобус 3*
 - 7 нощувки със 7 закуски в хотели 2/3* или 4 * /2 в района на Венеция в хотел 3*, 2 - на Лигурска Ривиера в хотел 3*, 3 в Коста Брава в хотел 3*- (Барселона)
 - туристическа програма в определените градове и туристически обекти по маршрута

  - 3 Вечери на блок маса в Барселона

  - Автобусна панорама обиколка на Белград

  - Пешеходна панорама на Загреб

  - Пешеходна разходка на Любляна

  - Панорама на Милано

  - Пешеходна панорама на Генуа

  

Цената не включва:

-    Медицинска застраховка 
-    Пътни такси  60 лв  

-    Допълнителните eкскурзии по програмата се планират и заплащат преди отпътуването 

-    Градски такси на хотелите по маршрута до Барселона - 28 лв 

-    Корабче до Венеция и обратно - 45 лв

-    Еднодневна екскурзия до Жирона и Фигерес - 65 лв

-    Входна такса за Монако - 16 лв

-    Фламенко вечер с включена напитка - 80 лв

 

Общи условия: 

- Екскурзията се осъществява при минимум 45 човека /за всяка група/.

- Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 10 дни преди отпътуване.

- Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 
- Необходими документи - само Лична карта !

- Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща капаро в размер на 300 лв на човек.

- Програмите в който не са упоменати хотелите ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване

- Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.

- Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:

 

- Важно!  Промяна на цената е възможно: промяна на транспортни разходи /гориво/, промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.

   

Застраховки:

 

  • Застраховка „Отговорност на Туроператора“ съгласно чл.97 от Закона за Туризма към „ЗД ЕВРОИНС“ АД, с номер на полица 0069732 до 18.09.2018
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец" – гр. София, ул.„Стефан Кaраджа“ 2;
  •  Възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от ЗТ, покриваща разходите за анулиране на пътуването поради здравословни причини на пътуващия и негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. В зависимост от възрастта на туриста, стойността на застраховката е между 3% и 8% начислени върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
  • Съгласно Общите условия по застраховка "Помощ при пътуване", задължение на Застрахования при настъпване на застрахователно събитие е да уведоми асистиращата компания непосредственo /до 48 часа/ след настъпване на злополуката /акутното заболяване/ чрез обаждане на телефона, посочен на травелпака и в инструкциите, давани на клиентите, както и да изпълни указанията на асистиращата компания, представител на Застрахователя. Само след непосредствено информиране на застрахователната компания и координирането от нейна страна на Вашите действия, ще Ви бъде предоставено безплатно /или с последващо компенсиране на разходитe/ обслужване в съответствие със застрахователната полица.
За фирмата

Ние от Мивеки травъл предлагаме собствени туристически пакети по следните направления: Почивки и екскурзии в невероятните турски курорти Анталия, Мармарис, Кушадасъ, Фетие, Бодрум...

Най-доброто от Гърция - Халкидики, о. Крит, о. Родос, о. Корфу, Атина...Малта - в света на рицарите Хърватска - аристократичните курорти Пула, Ровин, Опатия и ренесансовата атмосфера на Дубровник Египет - приказно съчетание на лунни пейзажи, история и изумрудено сините води на Червено море Италия: Венеция, Рим, Пиза, Флоренция, Неапол, Римини Романтиката на Париж, Залцбург, ВиенаСупер лукса на Дубай

Контрастите на Индия Невероятната култура на Бразилия, Перу, Мексико...