Нова година в Охрид! Екскурзия с 3 нощувки със закуски, гала вечеря с безлимитни напитки, богата туристическа програма и транспорт!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 23

Нова година 2018 в Охрид! Празнична екскурзия с 3 нощувки със закуски в хотел Чинго 3*, новогодишна гала вечеря с безлимитни напитки, богата туристическа програма и транспорт за 290 лв. на човек, предоставена от Бояна тур.

Описание на офертата:

Отпразнувайте посрещането на новата 2018 година в Македония в красивия град Охрид! Съберете куп приятни емоции по време на новогодишните празници с нашето предложение, предоставено от Бояна тур!
Ще отседнете в приятния хотел Чинго 3* и ще се насладите на вкусни гозби и напитки без лимит в компанията на много жива музика и забавления, които ще допринесат за доброто настроение по време на празничните дни.
Ще разгледате и самия град Охрид, туристическа дестинация с международно значение. Добре запазената стара част на града, средновековната крепост, множеството църкви, манастири и джамии, както и голямото езеро, които привличат туристи не само от балканските страни и Европа. А на връщане към България ще посетите и столицата на Македония - Скопие.

Пълна програма на пътуването:
1 ден /30.12.2017 г./: София - Охрид. Отпътуване сутринта 6.00 ч. от Руски паметник - гр. София, по маршрут: Перник-Радомир-Кюстендил-Гюешево-Крива Паланка-Куманово-Скопие-Тетово-Гостивар-Кичево-Охрид. Пристигане в гр. Охрид след обяд. Настаняване в хотел „Чинго“ 3* в центъра на града. Свободно време за почивка и разходка. Нощувка.
2 ден /31.12.2017 г./: Туристическа програма в Охрид. Закуска в ресторанта на хотел „Чинго “3*. Пешеходен тур на старата част на Охрид, който включва разглеждане на : Античния театър, Поликонхиалната базилика и батистерия, Долни сарай, Самуиловата крепост, Църквите „Света София“, „Свети Климент“, работилницата за хартия с Гутенбергова преса, Историческия музей, намиращ се в Робевата къща и лапидариума, къщата на Григор Пърличев. Свободно време за кафе, обяд и разходки в центъра на Охрид.
Подготовка за НОВОГОДИШНАТА ВЕЧЕР. Посрещане на Новата 2018г. с много музика, вкусна македонска кухня, безлимитни наптики и веселие.
3 ден /01.01.2018 г./: Манастирът „Свети Наум“. Късна закуска и отпътуване към манастира „Свети Наум“, разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро. Посещение на църквата “Свети Арахангели“, където се намира гроба на лечителя чудотворец Свети Наум. По време на пътуването към манастира посещение на Билянини извори. Възможност за обяд. Връщане в хотела късно следобед. Свободно време. Нощувка.
4 ден /02.01.2018 г./: Охрид - Скопие - София. Закуска. Напускане на хотела и отпътуване посока Скопие. Туристическа програма в града. Възможност за обяд. Отпътуване за България късно след обяд. Пристигане вечерта.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: от 30.12.2017 г. до 02.01.2018 г.
2.
Ваучерът е за четиридневна празнична новогодишна екскурзия до Охрид за един възрастен, настанен в двойна/тройна стая, в 3 звезден хотел Чинго .
3.
Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
4.
При закупуване на ваучера се прави запитване за свободни места, а след закупуване на ваучера е задължително да сключите договор с туристическа агенция "Бояна тур" ЕООД. Пълната информация за начина на сключване на договора ще получите на тел: 076/ 60 22 61; 0896 884 925.
5. Ваучерът важи за:
Четиридневна автобусна екскурзия за Нова година (от 30.12.2017 г. до 02.01.2018 г.) по маршрут - София, Перник, Радомир, Кюстендил, Гюешево, Крива паланка, Куманово, Скопие, Гостивар, Охрид за 290.00 лв. на възрастен.
В цената са включени:
- Транспорт с лицензиран автобус – 3 *;
- 3 нощувки, 3 закуски на блок маса в хотел Чинго 3*;
- 1 Новогодишна празнична вечеря с 5-степенно меню, нелимитиран алкохол и безалкохолни напитки, и жива музика в ресторанта на хотел Коцарев 3* .
- Туристическа програма с местен екскурзовод в гр. Охрид;
- Туристическа програма до манастира "Св. Наум" и Билянини извори;
- Туристическа програма в гр. Скопие;
- екскурзоводско обслужване по целия маршрут
- няма специални визови режими

Цената не включва:
- таксите за посещаваните обекти около 15 лева;
- Медицинска застраховка по 2 лв. на ден;
- разходи от личен характер;
Доплащания:
- По желание - допълнителна празнична вечеря без напитки и с жива музика на 01.01.2018 г.
в хотел хотел Коцарев 3* на цена от 15 евро на човек.
- Деца до 3 ненавършени години
, настанени с двама възрастни в стая, заплащат 100 лв., директно на туроператора;
- Деца от 3 до 7 ненавършени години, настанени с двама възрастни в стая, заплащат 200 лв., директно на туроператора;
- Трети възрастен и деца над 7 години заплащат допълнителен ваучер;
- Възрастен, настанен в единична стая, заплаща ваучер и доплаща 130 лв., директно на туроператора;
Забележка: Туропероторът има право да прави промяна по отношение на реда на изпълнение на програмата.
Туроператорът предлага застраховка "Отмяна на пътуване".

За фирмата

"Бояна тур" EООД с Удостоверение за регистрация PKK-01-5933 активно работи от години на българския туристически пазар, като предлага пълния спектър от туристически услуги.

Основни направления в дейността на агенцията са:
- организиране на екскурзии и почивки в страната и чужбина;
- продажба на автобусни билети;
- организиране на индивидуални и групови пътувания с цел туризъм, почивка или бизнес;
- резервация на хотели в цял свят;

Туристическите услуги с "марката" на "Бояна тур" са гаранция за сигурност, коректност и качество извоювано през изминалите години!