Нова година в Охрид! 2 нощувки със закуски, вечеря и новогодишна вечеря с безлимитни напитки в хотел Sileks 4*!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 12
4-звездна Нова година в Македония! Празничен пакет с 2 нощувки в луксозния хотел Sileks 4* в Охрид с включени закуски и 2 вечери, едната от които новогодишна гала вечеря с безлимитни алкохолни напитки за 276 лв. на човек и безплатно за дете до 6 г.
Описание на офертата:

Изкарайте весело и с много настроение посрещането на новата 2018 година в съседна Македония, на брега на охридското езеро в курорта Свети Стефан, край Охрид, в 4-звездния хотел Sileks! Хотелът е подготвил специална музикална програма в празничната нощ, вкусни ястия от македонската и интернационалната кухна, както и алкохолни напитки без ограничение. Ще можете да се насладите и на празничното настроение на град Охрид, който е обявен за Световно културно наследство от Юнеско. Той е туристическа дестинация с международно значение. Добре запазената стара част на града, средновековната крепост, множеството църкви, манастири и джамии, както и голямото езеро привличат туристи не само от балканските страни и Европа.
Не пропускайте възможността да се докоснете до красотата на това толкова необикновено място и да отпразнувате с много настроение новата 2018 година!

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: от 30.12.2017 г. до 02.01.2018 г.
2. Ваучерът важи за: Един възрастен, настанен в двойна стандартна стая в хотел Sileks 4*, Св. Стефан, Охрид.
3. Ваучерът включва:
- 2 нощувки със закуски и 2 вечери на възрастен, настанен в двойна стандартна стая, при двойно настаняване в хотел Sileks 4*, Св. Стефан, Охрид (в стаята има възможност за настаняване 2+2)
Описание на вечерите:

- Една стандартна вечеря на 29.12.2017 г. ИЛИ вечеря на 01.01.2018 г. с музика.
- Новогодишна Гала вечеря на 31.12.2016 г.
с музика и безлимитни напитки от определена селекция (вино, ракия, водка, коняк, бира, узо, сок и вода);
Гостите могат да си поръчат допълнително други напитки, или други видове от споменатите, срещу допълнително заплащане, на място.

 - туристическа такса
4. Едно или две деца до 6 ненавършени години са БЕЗПЛАТНО, като спят на едно легло с родителите.
5. Едно дете между 6 и 12 ненавършени години
, настанено на допълнително легло в стая с двама възрастни, заплаща 50% от стойносттана ваучера, директно на туроператора.
6. Две деца между 6 и 12 ненавършени години, настанени на отделни легла в стая с двама възрастни, заплащат допълнителен ваучер;

7. Трети възрастен, настанен с двама възрастни в двойна стая, заплаща допълнителен ваучер и се настанява на отделно легло.
8. Единично настаняване - заплаща се ваучер и се доплащат 115 лв., директно на туроператора.
8. При закупуване на ваучера се прави запитване за свободни места, а след закупуване на ваучера е задължително да сключите договор с туристическа агенция „Европатур премиум” ООД в рамките на 2 работни дни и да направите резервация.
9. При желание за 3та допълнителна нощувка се закупува ваучер и се доплащат 40 лв. директно на туроператора.

За фирмата

За двадесет години Europatour се утвърди като една от най-професионално работещите агенции на българския пазар.
Ако искате да си направите резервация за круиз, това е мястото. Агенцията има сключени договори с всички глобални круизни гиганти и добре обучен екип, който ще ви помогне да подготвите всичко  необходимо за своето мечтано пътуване.
Не се интересувате от круизи, но искате да отидете на почивка? Europatour може да ви предложи почивки и екскурзии по обичайните туристически дестинации, да ви помогне с организацията на самостоятелна почивка – резервация на самолетни билети и хотелско настаняване – или пък да организира екзотична почивка специално за вас и според това какви са желанията ви.
Europatour има дългогодишни партньори и сътрудници в страната и по света и екип, който знае колко е важно почивката ви да е добре организирана, така че да не се грижите за нищо
Еuropatour e рeгистриран ТО/ТА с номер: РК-01-7299