Нова година в Македония! 2 нощувки със закуски, вечеря и Новогодишна вечеря с безлимитни напитки в хотел Biser 3* в Струга!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 52
Посрещнете Нова година 2018 в Македония! 2 нощувки със закуски и вечери, едната от които Новогодишна вечеря с музикална програма и безлимитни напиткив в хотел Biser 3* в Струга, на охридското езеро, за 210 лв. на човек и безплатно за дете до 6 г.
Описание на офертата:

Посрещнете Нова година 2018 в съседна Македония в гр. Струга! Хотел Biser 3*, разположен точно на брега на охридското езеро, ще Ви очарова и ще Ви посрещне топло и приветливо. Построен в уникален стар македонски стил, хотелът е приготвил, специално за Вас много весело посрещнате на новата 2018 година с богата музикална програма, вкусни македонски гозби и домашни алкохолни напитки без ограничение.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: от 29.12.2017 г. до 02.01.2017 г.
2. Ваучерът важи за: Един възрастен, настанен в двойна стандартна стая в хотел Biser 3*, Струга, Македония.
3. Ваучерът включва:
- 2 нощувки със закуски (на 01.01.2018 г. е специална с оркестър) и 2 вечери, едната от които новогодишна с музикална програма, на възрастен, настанен в двойна стандартна стая, при двойно настаняване в хотел Biser 3*, Струга (в стаята има възможност за настаняване 2+2)
Описание на вечерите:
- Новогодишна Гала вечеря на 31.12.2017 г.
с музикална програма и безплатни неограничени домашни ракия, бяло и червено вино и с включена безплатна консумация до 400 македонски денара (около 3-4 бири или 4-5 безалкохолни напитки);
- Празнична закуска на 01.01.2018 г. с оркестър;
- Една обикновена вечеря;
4. Възможност за доплащане на 3та нощувка със закуска и вечеря  на цена от 52 лв. към цената на ваучера - директно на туроператора;
5. Възможност за доплащане на 3та и 4та нощувка със закуски и вечери на цена общо от 73 лв. към цената на ваучера - директно на туроператора;

6. Деца до 6 ненавършени години са БЕЗПЛАТНО, като заплащат само в ресторанта.
7. Деца между 6 и 12 ненавършени години
заплащат 50% от цената на пакета, директно на туроператора.
Забележка: Децата спят на отделни легла
8.
Трети възрастен, настанен с двама възрастни в двойна стая, има 30% отстъпка от цената на ваучера и се настанява на отделно легло. (заплаща се директно на туроператора)
9. При закупуване на ваучера се прави запитване при туроператора за свободни места, а след закупуване на ваучера е задължително да сключите договор с туристическа агенция „Европатур премиум” ООД в рамките на 2 работни дни и да направите резервация.
Забележка: Всички доплащания се правят директно на туроператора.

За фирмата

За двадесет години Europatour се утвърди като една от най-професионално работещите агенции на българския пазар.
Ако искате да си направите резервация за круиз, това е мястото. Агенцията има сключени договори с всички глобални круизни гиганти и добре обучен екип, който ще ви помогне да подготвите всичко  необходимо за своето мечтано пътуване.
Не се интересувате от круизи, но искате да отидете на почивка? Europatour може да ви предложи почивки и екскурзии по обичайните туристически дестинации, да ви помогне с организацията на самостоятелна почивка – резервация на самолетни билети и хотелско настаняване – или пък да организира екзотична почивка специално за вас и според това какви са желанията ви.
Europatour има дългогодишни партньори и сътрудници в страната и по света и екип, който знае колко е важно почивката ви да е добре организирана, така че да не се грижите за нищо
Еuropatour e рeгистриран ТО/ТА с номер: РК-01-7299