Автобусна екскурзия до Виена и Будапеща с 2 нощувки със закуски. Дати: 27.09.2018 или 25.10.2018. Цени от 189 лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 132
ПРОМО! Екскурзия до Виена и Будапеща! Страхотна екскурзия с автобус с 2 нощувки + закуски, туристическа програма в двата града и включен транспорт сега за 189 лв. на човек от България травъл! Дати: 27.09.2018 или 25.10.2018
Описание на офертата:

Направете си чудесен подарък с предложението на България травъл и организирайте още от сега екскурзия през 2018 година до два от най-магнетичните градове в Европа – Виена и Будапеща.
В Будапеща ще се настаните в уютен хотел и ще имате време за панорамна обиколка на града, както и да посетите най-важните от многобройните му забележителности – парламента, Рибарските кули, от които се открива незабравима гледка към Дунав и Пеща, катедралата "Св. Матияш", площада на героите и какво ли още не.
Освен очарователната Будапеща, ви очаква малко по-консервативната, но също толкова великолепна Виена. Ще направите панорамна обиколка на града. Виенската опера, Хофбург, площада на героите, катедралата „Свети Стефан”, парламента, двореца „Шонбрун”, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО – ще останете омагьосани от студената красота на Виена.

Пълна програма на пътуването:

1 ДЕН: Отпътуване от София в 7:00 ч. от площад Руски паметник по маршрут Белград – Будапеща. Пристигане вечерта в Будапеща. Настаняване. Вечерна разходка с корабче по Дунав (по желание). Нощувка
2 ДЕН: Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща: Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм "Будавар" с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща; Катедралата "Св. Матияш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения; Площадът на героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Отпътуване за Виена. Настаняване. Свободно време в центъра на Виена. Нощувка.
3 ДЕН: Закуска. Панорамна обиколка на  Виена - Виенската опера, Хофбург, Площада на героите, Рингщрасе, Грабен, Кертнерщрасе, катедралата Свети Стефан, Парламента, Кметството. Посещение на двореца „Шонбрун” - включен заедно с градините в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Свободно време в центъра на Виена. Отпътуване за България в 18.00 ч.
4 ДЕН: Пристигане сутринта в София.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 22.10.2018 г.

Ваучерът важи за една от следните дати на екскурзия:

27.09.2018 или 25.10.2018

2. Ваучерът важи за: Автобусна екскурзия до Виена и Будапеща за един възрастен, настанен в двойна/тройна стая в хотел 2/ 3 звезди във Виена и Будапеща с включена туристическа програма и транспорт.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан на туроператора.
4. След закупуване на ваучера е задължително да сключите договор с туристическа агенция „България Травъл“ ЕООД в рамките на 3 работни дни, като настаняването в автобуса се осъществява според датата на записване.
Цената включва:
- Транспорт с лицензиран туристически автобус;
- 1 нощувка със закуска в хотел 2/3 звезди в района на Будапеща;
- 1 нощувка със закуска в хотел 2/3 звезди в района на Виена;
- Панорамна обиколка на Будапеща;
- Панорамна обиколка на Виена;

- Водач от агенцията по време на пътуването;
Цената НЕ включва:
- Разходка с корабче по река Дунав - 11 евро при минимум 20 туриста.
- Пешеходна и панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод - 9 евро на човек при минимум 20 туриста.
- Пешеходна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод - 7 евро на човек при минимум 20 туриста.

- Входни такси за посещение на музеи и други обекти, разходи от личен характер.
Доплащания:
- Настаняване в единична стая - доплащане към цената на ваучера 89 лв. - директно на туроператора.
- Деца до 12 г., настанени в стаята на двамата си родители, заплащат 179 лв., директно на туроператора.
- Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина”- 4.90 лв. за целия период / за лица над 65 г. - 9.80 лв; за лица над 75 г. - 14.70 лв./;
- Допълнителните екскурзии и доплащанията се заплащат предварително в офиса на туроператора, или по банков път - до 14 дни преди датата на пътуването.

За фирмата

България травъл ЕООД е туристическа агенция за ценители на удобното и спокойно пътуване. Всяка екскурзия или почивка, на която отидете с България травъл ще бъде организирана перфектно и вие няма да се грижите за нищо.
Туристическата агенция предлага екскурзии и почивки по света и у нас. Ако си търсите круиз, професионалистите, които работят в България травъл, ще ви предложат най-изгодните оферти. Когато имате нужда от самолетни билети, билети за ферибот или каквато и да било помощ, свързана с вашите пътувания и почивки, можете да разчитате на България травъл.