Дамски колан, изработен от естествена телешка кожа в нежен телесен цвят. Промоционална цена: 38 лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 0

Елегантен и стилен дамски колан, изработен от телешка кожа в нежен телесен цвят. Катарама никел.

Описание на офертата:

Един страхотен подарък за всяка дама!


Елегантен и Стилен Дамски колан, изработен от естествена телешка кожа в нежен телесен цвят. Катарама никел. Произведен в България!

Промоционална цена от 38 лева!

 

Описание: Дамски колан изработен от телешка кожа в нежен телесен цвят. Катарама никел.

Материал: Естествена телешка кожа

Широчина: 4 см

Размери/Талия: 80 / 90 / см

Опаковка: Включена кутийка с фирмено лого

Цвят: Телесен

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: до 15.12.2018 г.
2. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
3. Ваучерът трябва да бъде предоставен разпечатан!
4. Преди закупуване на ваучера е задължително да се обадите  на "Принц" ООД на телефон: 066 803 489 или 066 807 467

5. Ваучерът важи за: "Дамски колан, изработен от естествена телешка кожа в нежен телесен цвят. Промоционална цена: 38 лв."

6. Доставката се извършва от куриерска фирма, в зависимост от населеното Ви място, в рамките на 5 работни дни и е за сметка на купувача.

За фирмата
PRINCE е основана през 1991 в Габрово град със стари традиции. Началото е една добре позната история – фамилна работилница, където няколко занаятчии ръчно изработват кожени изделия използвайки уменията предавани от поколение на поколение. Уникалният подход към дизайна, съчетан с високо качество на материалите скоро довеждат до бързо развитие на фирмата.
 
През годините са въведени много нови форми,  материали и иноваторски решения но философията да създаваме висококачествени модни продукти с идеални пропорции продължава. Колекциите на PRINCE обхващат линии от чанти, колани и аксесоари притежаващи собствен дизайн. Нашите продукти целят да осигуряват максимален комфорт и удобство. Те са индивидуално замислени и представя деликатен баланс между функционалност и моден дизайн.
 
Известноста на марката произлиза от оригинални идеи и местни традиции в производството, съчетани с ангажимента ни за висококачествено обслужване на клиента. PRINCE се очертава като дизайнер на България пазар с луксозни кожени изделия, подаръци за мъже и жени, чанти, портфейли и колани.