5 нощувки в Гърция и 4-звездна Ultra All Inclusive почивка в хотел Bomo Club Tosca Beach 4* в Кавала през май!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 89
ВАУЧЕРЪТ Е ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 170 ЛВ. НА ЧОВЕК. Почивка през май в Гърция край Кавала! 4-звездни 5 нощувки ULTRA ALL INCLUSIVE в хотел Bomo Club Tosca Beach 4* на цени от 305 лв. за възрастен и безплатно за дете до 11 год.
Описание на офертата:

Почивка през май месец край град Кавала, Гърция! 5 нощувки ULTRA ALL INCLUSIVE в хотел Bomo Club Tosca Beach 4* на цени от 305 лв. за възрастен и безплатно за дете до 11 год. Вижте описанието на настаняване в условиятая на офертата.
ВАУЧЕРЪТ ВАЖИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ В РАЗМЕР НА 170 лв. ЗА ВЪЗРАСТЕН. (Останалата сума, според периода на настаняване и условията на офертата, се доплаща на туроператора до 60 дни преди датата на настаняване.)

Четиризвездният хотел Bomo Club Tosca Beach 4* e разположен на красив пясъчен плаж, отличен с 5-звезден син флаг. Хотелът предлага Ultra All Inclusive концепция на изхранване и е само на 6 км. от град Кавала. Ако сте любители на слънцето и морето и искате да съчетаете прохладата на гората с великолепието на златистия пясък на плажа, то Tosca Beach 4* е идеалното място за това. На Ваше разположение е модерен ресторант, който ще Ви предложи вкусна кулинарна обиколна до средиземноморската и европейската кухня, а барът на плажа ще утоли жаждата Ви с богато разнообразие на напитки. Ако обичате да се разхождате и да посещавате нови места, в региона се намира древния театър на Филипи, древните термални бани, езерото Керкини, както и островите Тасос и Самотраки.
ВАЖНО: От 01.01.2018 година Гърция въвежда задължителна общинска такса, която се заплаща лично от туристите, директно на място в хотела:
• за хотели с 5* - 4 евро /стая/ нощувка;
• за хотели с 4* - 3 евро /стая/ нощувка;
• за хотели с 3* - 1.50 евро /стая/ нощувка;
• за хотели с 1*, 2* - 0.50 евро /стая/ нощувка;

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера:

В периода от 28.04.2018 г. до 08.05.2018 г. - 355 лв. на човек. Платете ваучер на стойност 170 лв. сега, а остатъка от 185 лв. - към туроператора.

В периода от 09.05.2018 г. до 23.05.2018 г. - 305 лв. на човек. Платете 170 лв. сега, а остатъка от 135 лв. - към туроператора.
Доплащането се прави до 20 дни преди датата на настаняване!

2. Ваучерът важи за: Един възрастен, настанен в двойна стая в хотел Bomo Club Tosca Beach 4*, Кавала, Гърция.
3. Ваучерът включва: 5 нощувки на база ULTRA ALL INCLUSIVE за възрастен, настанен в двойна стая в хотел Bomo Club Tosca Beach 4*, Кавала, Гърция.
4.
Цената НЕ включва транспорт.

5. Едно дете
до 11 години - БЕЗПЛАТНО.
6. Две деца до 11 години, настанени с двама възрастни, заплащат общо 3 пълни пакета (3 ваучера плюс доплащане за възрастен) и доплащат още 60 лв., като се настаняват в апартамент с изглед море. (важи само за периода 09-25 май)
7. Трети възрастен
заплаща 215 лв. за периода 09-25 май и 255 лв. за периода 28 април - 8 май, директно на туроператора.
8.
При закупуване на ваучера, проверете наличните свободни места и след закупуване на ваучера е задължително да сключите окончателен договор с туристическа агенция „Мисис травъл” ЕООД в рамките на 2 работни дни. При отказ, след направена резервация, депозит не се възстановява.

Туроператорът предлага застраховка "Отказ от пътуване"

За фирмата

Мисис Травъл ЕООД е лицензиран туроператор и туристически агент и притежава удостоверение за регистрация РК-01-6811. Фирмата предлага на своите индивидуални, групови и бизнес клиенти цялата гама от услуги, свързани с пътувания, екскурзии, почивки и резервации, в страната и чужбина. Биснес ориентацията им е предимно в организиране на екскурзии и почивки в далечни дестинации като Шри Ланка, Сингапур, Индонезия, Малайзия, Индия, Китай, Кения и Танзания също и в Йордания, Израел, Мароко, както и в близките ни съседни държави Турция, Гърция и Румъния.

Освен това Мисис Травъл непрекъснато се стреми да запазва гъвкавия си подход в отношението към клиентите с цел да удовлетвори всички техни желания и предпочитания.

Стремим се винаги да предложим на клиентите си най добрата цена на пазара и високо качество на обслужване.