Получавай Оферти

Скрий

Чист дом без хлебарки с ултразвуков унищожител за домашни вредители Riddex Plus!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 599
Прогонете досадните хлебарките и всички насекоми и гризачи от дома си с ултразвуковия унищожител Riddex Plus сега само за 8.70 лв. Страхотно предложение от онлайн магазин Alfashop!
Описание на офертата:

Превенцията е най-добрата защита. Но щом сте видели да пълзят хлебарки или други неканени насекоми или гризачи в жилището ви, това значи, че те вече нямат място или не им стига храната. 
Затова е добра идея да действати и да ги атакувате директно с ултразвуков унищожител Riddex Plus. Той ще държи далеч от дома ви всички хлебарки, мравки, бълхи, мишки и плъхове с помощта на мощен ултразвуков сигнал, с променлива честота. Апаратът е безвреден за кучета и котки, както и за вашето здраве.
Вземете ултразвуков унищожител Riddex Plus от онлайн магазин Alfashop и осигурете спокойствие и чистота в дома си.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: от 20.01.2014 год. до 31.05.2014 год.
2. Всеки потербител има право да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
3. След закупуването на ваучера, продуктът се поръчва чрез форма за поръчка ТУК, като се предостави уникалния номер на ваучера, трите имена, телефон за обратна връзка и се уточни начина на получаване - от офис на Еконт или с доставка по куриер до адрес на клиента, както и наименованието на продукта.
4. Продуктът се доставя с куриерска фирма Еконт, като доставката е за сметка на клиента:
 - до офис на Еконт доставката е 4.30лв., като посочите до кой офис точно;
 - до адрес на клиента доставката е 5.90лв.;
5. Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни след надлежно направена поръчка.
6. Поръчки се правят единствено през формата за поръчка и такива не се приемат по телефон.
7. Снимката/ите илюстрират вида на предлаганата стока и не следва да се считат обвързващи относно характеристиките и;
8. Ваучерът важи за: Един брой Riddex plus, който реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки, като излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz.

За фирмата

Онлайн магазин Alfashop.bg ви предлага полезни и забавни артикули за дома, децата, здравето и др. В неговите секции ще намерите всичко – от LED меч, който прави сапунени мехури, през страхотен органайзер за диван, в който можете да държите дистанционното, чашата, книгата си и купичката с пуканки; компютърни аксесоари и аксесоари за автомобил, та до загряващ колан, уреди за борба с целулита и стягаща рокля за перфектен силует.
Онлайн магазин Alfashop.bg предлага горещи оферти, интересни стоки и бърза доставка. Ако имате нужда от нещо, посетете го! Ще останете доволни.