Получавай Оферти

Скрий

Тридневна екскурзия до Истанбул и Одрин през ноември и декември!

    • :
    • :
  • Добри сделки: 52
Усетете магията на Ориента с тридневна екскурзия до величествения Истанбул и Одрин за 128 лв.! Офертата на Ели Рос включва 2 нощувки със закуска за един възрастен и бонус – панорамна обиколка на града или посещение на Mall Forum и посещение на град Одрин.
Описание на офертата:

Иска ви се за няколко дни да смените обстановката? Без напрежение и изненади, без официалности и дълго пътуване. Вземете си ваучер за екскурзияна на Ели Рос до Истанбул!  Дори и да сте били вече там, знаете, че този град не омръзва.
Има какво да се види. Има къде да останете насаме със себе си. Или пък да се гмурнете в човешкото множество и ей-така – за спорта – да се попазарите по шарените пазари на Капалъ чарши. Да не говорим за табиетите в кафенетата или ресторантчетата! Винаги покрай вкусното похапване ще се намери и някой, с когото на чист български да побъбрите от сърце.
На връщане комфортните автобуси минават през Одрин и времето стига да разгледате джамията “Селимие” от 16ти век, призната за едно от чудесата на османската архитектура, и българската църква “Св.св. Константин и Елена”.

Условия на офертата:

1. Валидност на ваучера: от 25.10.2012 г. до 23.12.2012 г.
2. Дати за отпътуване:
08.11 - 11.11.12г.; 15.11 - 18.11.12г.;
22.11 - 25.11.12г.; 29.11 - 02.12.12г.;

06.12.12г. - 09.12.12г.; 13.12. - 16.12.12г.;
20.12. - 23.12.12г.;

3. Ваучерът важи за:
За датите през ноември2 нощувки с 2 закуски за един възрастен, настанен в двойна стандартна стая в хотел Emge или в хотел Bekdas в Истанбул + бонус панорамна разходка с автобус из Истанбул и посещение на Одрин.
3. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
За датите през декември2 нощувки с 2 закуски за един възрастен, настанен в двойна стандартна стая в хотел Emge или в хотел Bekdas в Истанбул + бонус трансфер до Mall Forum Istanbul и посещение на Одрин.
3. Всеки потребител има възможност да закупи неограничен брой ваучери.
4. След закупуване на ваучера е задължително да сключите договор с туроператора Ели Рос в рамките на ТРИ работни дни.
5. В цената са включени:
- 2 нощувки с 2 закуски за един възрастен, настанен в двойна стандартна стая в хотел Emge или в хотел Bekdas в Истанбул + бонус панорамна разходка с автобус из Истанбул или посещение на Mall Forum Istanbul.
 - Посещение на град Одрин с туристическа обиколка на града.
- Траспорт с лицензиран , комфортен автобус.
- Екскурзоводско обслужване по целия маршрут.
6. В цената не са включени:
-Медицинска застраховка.
-автобусна разходка „Нощен Истанбул” – 12 евро.
-куверт за посещение на атракционно заведение „Gar Musichall” – 35 евро.
-разходка с корабчето по Босфора- 17 евро.
-посещение на Принцовите острови - 15 евро.
-посещение на АКВАРИУМ TURKOAZOO– 28 TL + 5евро трансфер.
-посещение на МИНИАТЮРК – 10 евро.
-входни такси  “Долма бахче сарай” – 22 евро.
-вечеря в ресторанта на х-л”Бекдаш” – 15 евро.

Програма на пътуването:
І ДенОтпътуване от София в 20.00 ч. Нощен преход.
ІІ Ден - Пристигане в Истанбул сутринта, настаняване в хотел (при възможност). Кратка почивка. Панорамна обиколка на Истанбул с автобус и местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: Синята джамия (посещение), площад “Хиподрума” с трите обелиска, византийската базилика “Св. София”(отвън), “Топ Капъ Сарай” (Двореца на султаните от Османската династия) отвън. Преминаване по моста над Босфора в Азиатската част на града. На връщане престой и разглеждане на българската църква “Св. Стефан”. Завръщане в хотела. Свободно време. Нощувка.
ІІІ Ден – Закуска. По желание разходка по Босфора (срещу допълнително заплащане) и разглеждане на Египетския пазар и Капалъ черши. Вечерта по желание вечеря в местен ресторант с богата атракционна програма. Нощувка.
ІV Ден – Закуска. Отпътуване за Одрин и туристическа обиколка на града. Разглеждат се – джамията “Селимие” едно от чудесата на Османската архитектура, строена през 16 в., Българската църква “Св.св. Константин и Елена”. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

За фирмата

Фирма Ели Рос е на пазара от 1999 година. Тя организира своята стопанска дейност така, че да задоволи максимално пълно потребностите на клиентите си, възникващи при пътуване от какъвто и да е характер.
Гъвкавостта, която проявява екипът при всеки отделен случай, гарантира високо качество на предлаганите услуги и комфорт на клиентите на фирмата.
Ели Рос можете да потърсите както за организирани групови и индивидуални екскурзии, така и при организация на почивката ви, за хотелски резервации, автобусни билети за страната и чужбина, медицински застраховки или за ученически туризъм. Можете да се възползвате от автобусния транспорт, осигуряван за превоз на пътници в страната и чужбина, от предлагания случаен или специализиран превоз. Обърнете се към Ели Рос ако ви се налага да наемете автобус, миниван или микробус.
Коректността на Ели Рос е подкрепена от лицензите, с които разполага фирмата:
 Лиценз №0534 за международен автомобилен превоз на пътници с автобус срещу заплащане.
 Лиценз №00533 за превоз на пътници на територията на Република България.
 Удостоверение за регистрация №04996 за туристическа дейност ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ.
 Удостоверение за регистрация № РКК-01-05910 за туристическа дейност ТУРОПЕРАТОР.