Получавай Оферти

Скрий

4 дневна екскурзия до Загреб и Плитвички езера за 235лв.

    • :
    • :
  • Добри сделки: 32
4 дневна екскурзия до Загреб и уникално красивите Плитвички езера само за 235лв. вместо 470лв. Доверете се на дългогодишния опит и професионално обслужване на ЛЪКИ ХОЛИДЕЙ и посетете едно от най-красивите кътчета на земята с 50% отстъпка.
Описание на офертата:

Плитвичките езера са най-красивият и известен национален парк, в Хърватска, който се  намира в близост до Загреб и е включен в списъка на ЮНЕСКО на световното наследство.

Националният парк "Плитвички езера" е уникален пример за физично-биохимична лаборатория на открито. Негов основен феномен е особеният начин на създаване на шуплестия варовик в резултат на строго определени взаимодействия между физикохимичните и биологичните особености на карстовата акватория при днешните климатични условия и условията на ненарушено природно равновесие .

Споделете  4 приказни дни и се забавлявайте  сред забележителностите на Хърватска - Загреб и райската красота на  Плитвичките езера. Подарете си незабравими изживявания, приятни моменти и положителни емоции и се докоснете от красотата на това необикновено място.

Не пропускайте уникалната оферта на Bueno.bg съвместно с  Лъки холидей. 

Дати на екскурзията:  06.10 – 09.10.2011г. ;  28.10 – 31.10.2011 г. 

Програма на екскурзията:

1 ден: Отпътуване от пл.”Ал.Невски” в 19.30 часа по маршрут: София - Белград – Загреб. Нощен преход.

2 ден: Пристигане в Загреб. По желание панорамна обиколка* на Загреб - историческия Горен Град - църквите Св. Марко, Св. Екатерина, Катедралата, Парламента, Двореца на правителството и оживения булевард Бан Йелачич. Загреб е един от най - старите градове в Европа и все още една от най - младите европейски столици. Съвременен Загреб е представен в Долната част на града, където се намират множество театри, магазини, музеи и кафенета. Свободно време. Настаняване в хотел. Нощувка.

3 ден: Закуска. По желание* еднодневна екскурзия до Плитвички езера. Най-красивият Хърватски национален парк и един от най - красивите паркове в света. Паркът представлява комплекс от 16 красиви, малки и големи кристални синьо-зелени езера, които са свързани чрез 56 водопади. Системата условно се разделя на: Горни езера и Долни езера. Най-високо над морското равнище е „Прошанското езеро“ (639 метра), а най-ниско е „Новаковица брод“ (503 метра). Горните езера са свързани с множество красиви водопади. Намират се в доломитската долина и са заобиколени от гъста гора. Долните езера са заобиколени само от храсти и лежат върху варовити скали. Те са по-малки и по-плитки. Езерата черпят вода най-вече от реките „Бьела“ и „Црна риека“, които се събират в един ръкав южно от „Прошанско езеро“.  Наред с езерата, в непосредствена близост до каскадите, са направени малки горски пътеки и дървени мостове, а с лодка гостите могат да прекосят най-голямото езеро Koзяk. Националният парк Плитвички езера се посещава от около един милион посетители годишно и също така благодарение на своята красота, е вписан в регистъра на ЮНЕСКО за световно природно наследство. Цялата каскада се обхожда за около 5-6 часа – с помощта на туристически влакчета, корабчета, но при всички случаи има пешеходни преходи. Има и съкратени варианти за 2 часа. Горе-долу по средата на обхода на брега на голямото езеро Козяк има място за отмора и почивка – сенчести поляни, димящи скари, напитки. В началната точка на маршрута също има заведения и място за отмора и релаксация. Привечер връщане в Загреб. Нощувка.

4 ден: Закуска. Отпътуване за България около 09.00 ч.. Пристигане в София късно вечерта.

Условия на офертата:

1. Дати на тръгване:  06.10 – 09.10.2011г.; 28.10 – 31.10.2011 г.

2. След закупуването на ваучера,трябва да се сключи договор с Лъки ХОЛИДАЙ в рамките на 5 работни дни.

3. Ваучерът важи за 4 дневна екскурзия до Загреб и Плитвички езера с автобус на база 2 нощувки и 2 закуски за 1 възрастен, настанен в хотел 3*** за 235лв вместо 470лв, предоставена от туроператор "Лъки холидей"

4. Един ваучер важи за един възрастен при една екскурзия за една от посочените дати - 06.10 – 09.10.2011г.; 28.10 – 31.10.2011 г.

5. Няма ограничение за броя ваучери, закупени от един човек.

Цената на пакета включва: Транспорт с туристически автобус 3* /климатик, TV, мини бар/; 2 нощувки със закуски във PHOENIX Hotel 3* или подобен в Загреб  http://www.hotelphoenix.com.hr/index.php/en/sadrzaj/superior-room ; Екскурзоводско обслужване.

Цената на пакета не включва: Еднодневна екскурзия до Плитвички езера  – 20 евро +17 eвро входна такса за Парк Плитвички езера / входната такса включва шатъл бус  и разходка с лодка/- мин. 30 туристи; Панорамна обиколка на Загреб – 10 евро; Медицинска застраховка Асистанс с 2 000 евро покритите – 5 лв.; за лица на възраст над 65 г. в размер на 7 лв;

Доплащане: За единична стая – 46 лв. за целия период;относно настаняване на деца - информация и доплащане в Лъки холидей.

Необходими документи: копие на лична карта или задграничен паспорт с 6 месечна валидност; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.

Минимален брой на туристите за осъществяване  на екскурзията е 30 човека.

Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

Доплащане за отпътуване от  Варна -  50 лв; Шумен – 45 лв; Търговище – 40 лв; Велико Търново – 35 лв

Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата  по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Лъки холидей има офис и във Варна

гр. Варна, бул. Генерал Колев № 64
Тел: + 359 52 607 166
varna@luckyholiday.eu

За фирмата

"Лъки Холидей" е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация № 3968. Застрахована  по смисъла на чл.42 от Закона за Туризма в застрахователна компания "Булстрад Виена Иншуърънс груп". 

През изминалите години туроператорът успешно налага своята марка на туристическия пазар. Групите  винаги се съпровождат от професионални придружители /водачи и екскурзоводи/.

Tуристите са осигурени с услуги на високо ниво: централно разположени хотели, отговарящи на  изискваниятa за приятен и комфортен престой, квалифицирани екскурзоводи, интересни програми.

Налагат еталон за качествено обслужване и коректност по отношение на поетите задължения. “Лъки Холидей” винаги осигурява изчерпателна и достоверна информация и се грижи за приятния престой на туристите.

Отнасят се сериозно и отговорно по отношение на организацията на мероприятия ,конгреси и семинари ,и винаги имат готовност  да покрият изискванията на клиентите си.

Услугите които предлагат:
·Целогодишно организиране на почивки в страната и в чужбина
·Екскурзии –  автобусни и самолетни програми, круизи
·Организация на фирмени мероприятия – транспорт, настаняване, наем на зали, кетъринг, презентации.

·Хотелски резервации  из целия свят.
·Международни панаири и изложения, конференции, конгреси - служебни пътувания и мероприятия.
·Рент-а-кар
·Продажба на самолетни билети
·Осигуряване на лицензирани  екскурзоводи и преводачи
·За чуждестранни туристи – трансфери, хотелско настаняване, туристически програми в София и цялата страната, почивки на планина и море, специализирани програми – Еко туризъм, Културен туризъм, Селски туризъм.
·Ученически програми – специално разработени маршрути в страната и чужбина с познавателна цел.

Няма човек ,който да не е мечтал да обходи света,било то  по глобуса,по телевизията или чрез увлекателен роман.
Далечното е винаги загадъчно ,а загадките са нашата тръпка и страст.

Надяваме се да ни се доверите и да споделите мечтите си с нас!